Boek Rafels

EF17A3F4-665B-4CE2-8164-C52913FE67BB_1_201_aLaatst liep ik in H boekwinkel K binnen om te kijken of mijn Rafels daar lagen. Nee niet te vinden. Ik vroeg de manager van de afdeling Romans of hij mijn boek misschien achter in voorraad had of het anders in consignatie wilde nemen. Ik probeerde het nog aantrekkelijker te maken door er een all-inclusive pakket van te maken roman mét voorlees- en/of  signeersessie. Dat boeide de verkoper niet want a) ik was een debutant en daar had hij er genoeg van; b)als ik nu bij een grote uitgever zat … en  c) stond ik al bij de Schrijverscentrale ingeschreven?

Op de eerste twee antwoorden kon ik enkel ‘O’ stamelen en – ik geef toe: teleurgesteld – mijn neus ophalen, maar met het laatste antwoord kon ik wel wat. Dus, ik meldde me aan en werd geaccepteerd zodat scholen, huisvrouwenverenigingen, rotary en andere clubs, biebs, boeren, burgers en buitenlui die nieuwsgierig zijn naar wat iemand (een oudere debutante) beweegt om een roman te schrijven en hoe  zo’n  schrijver dat heeft aangepakt, kunnen mij nu via de schrijverscentrale boeken voor een lezing met voorlezen uit eigen werk, een signeersessie en zelfs, want dat heb ik vroeger voor mijn werk ook gedaan, een workshop hoe schrijven. Je kunt me natuurlijk ook via deze site boeken onder

contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s