Koud

Ze heeft het vaak koud, vooral in de winter. Dat komt, ze houdt van de zomer, de zon op haar gezicht, op haar blote buik en benen. Als klein meisje al, wilde ze net als haar broer met ontbloot bovenlijf in de tuin spelen. Dat mocht niet. Omdat ze een meisje was. Ze begreep dat niet. Nog niet.Later gaf het niet meer, ze wilde toch niet naar een naturistencamping. De hele dag naakt rondlopen? Met onappetijtelijke naakte mannen en vrouwen?Haar eigen man vond ze mooi, zelfs naakt onder de douche, tot die laatste keer met dat scheermes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s