Flaptekst


Ze zijn de gevangenen in een eenzaam verdriet. Hun huwelijk loopt steeds meer vast op haar zwijgzaamheid en zijn afwezigheid Twee rafelige levensdraden met elkaar verbonden door één verleden. Als Lina wil scheiden, realiseert Frits zich dat hij maar één ding wil: zijn huwelijk terug. Dan lijkt relatietherapie de enige oplossing, maar hebben Lina en Frits hetzelfde doel voor ogen?

Rafels is een roman over eenzaamheid en angst. Over een huwelijk dat dreigt op de klippen te lopen. Over partners die verstrikt raken in hun geheimen en erachter komen dat gedeelde herinneringen het drama kunnen verzachten.

Benieuwd naar Rafels? Nog even wachten tot eind juni  het uitgeeftraject bij Uitgeverij Ambilicious voltooid is. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s