Loslaten en verbinding

img_3537Zie hier de omslag van Rafels. Deze pentekening van Rob van der Geugten past, vind ik, precies bij het verhaal van Rafels.    
 Twee mensen die met elkaar zijn verbonden maar de ander toch los hebben moeten laten. Hunkering zie ik, vrijheidsdrang, samenkomen. 

Het manuscript ligt bij de uitgever, nadat het uit-en-ter-na geredigeerd en persklaar gemaakt is door Sabrine Mourits, een woordperfectionist. Iemand die feilloos ziet waar de komma ontbreekt of juist ten onrechte staat. Die het ritme van de zinnen zachtjes voor zich uit zingt, tenminste dat stel ik me voor, en er vervolgens waar nodig een mooiere compositie van maakt. Zonder haar en Linda Crombach, mijn eerste redacteur die me hielp met de structuur, de opzet, de hoofdstukken indeling, de scènes en de inhoud was Rafels nooit zo AF geworden.

Nu maar afwachten tot het uitgeefproces rond is.  Ondertussen schrijf ik lekker aan (werktitel) https://marianneschenderling.nl/category/van-huis_weg/

Een gedachte over “Loslaten en verbinding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s