Hoera

Hiep hiep gefeliciteerd met mezelf. Ik ben jarig en kreeg een pracht cadeau. Van mezelf. Een week schrijfretraite in Oosterhouw in Leens. Ooit van gehoord? Ik niet, nog nooit tot mijn nicht zei: ‘daar moet je naar toe tante, als artist in residence.’

Dus dat ga ik doen, voor mijn verjaardag. Met de trein naar het noorden en vandaar fietsen naar het gehucht Leens (de Fransen hebben daar een veel mooier woord voor: hameau, maar dat terzijde).

In die hitte fietsen? Ja, in die hitte en daarna lekker in de koele kamer aan de tikkerij. Hoofdstuk Onderweg herschrijven, moest van de Schrijftafelvrienden, hoofdstuk Ontrafeld aanpassen, moet ook van hullie, en verder met de dagen in het Eilandhuis. Moet van mezelf. Meters maken of thuiskomen met die ene fantastische alinea. Ik hoop het eerste én het tweede. Dat mag toch als je jarig bent?

Een gedachte over “Hoera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s