Bastaard

Ik was het meisje met dezelfde achternaam als mijn zusje Miks. Zij werd geboren uit een ordentelijk samenzijn tussen mijn moeder en meneer Z. Hij erkende mij zonder van me te houden. Van Miksje hield hij wel.
Soms, dan was hij naar het café, mocht ik op moeders schoot maar meestal speelde ik bij opa en oma. Daar beantwoordde tante Marie mijn vraag hoe het nou kon dat ze vier broers en zussen had terwijl ik er maar drie telde: zij, mijn moeder en oom Bart. Toen kwam ik erachter: broer Ko was

mijn echte vader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s