Hoerenlopers

IMG_0099F-1Op de Singel in Amsterdam vlabij de Haarlemmerstraat lopen oranje mannetjes met een prikker papier en ander ongerief van de straat te halen. Ze werken op het stukje Singel waar de hoeren hun handel drijven. Een van de oranje mannen staat wijdbeens over zijn prikker uit te blazen van het zware werk. Dan bukt hij zich en staart onder zichzelf door naar de etalage van een van de dames. Na een paar minuten gluren, schiet een schaars geklede en pronte temeier naar buiten en schreeuwt: ‘Ken je het sien Mohammed? Kijke, kijke en niet betalu hè. Vooruit armoedzaaier opsodemietere nu.’
De oranje man strekt zich uit en haalt zijn schouders op. Hij gaat weer aan het werk en prikt op wat een hoerenloper heeft laten vallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s